کتاب لاتین راهنمای آنتی اکسیدان ها برای نگهداری ماده غذایی (۲۰۱۵)
آنتی اکسیدانها جلوی تشکیل رادیکالهای آزاد در سلول را میگیرند و مانع ایجاد سرطان میشوند. کتاب لاتین راهنمای آنتی اکسیدان ها برای نگهداری ماده غذایی به نقش آنتی اکسیدانها در نگهداری مواد غذایی اشاره دارد و جدیدترین یافتهها در این زمینه را مطرح میکند. مشخصات کتاب لاتین راهنمای آنتی اکسیدان ها برای نگهداری ماده غذایی … ادامه خواندن کتاب لاتین راهنمای آنتی اکسیدان ها برای نگهداری ماده غذایی (۲۰۱۵)
برای جاسازی نوشته، این نشانی را در سایت وردپرسی خود قرار دهید.
برای جاسازی این نوشته، این کد را در سایت خود قرار دهید.