کتاب لاتین راهنمای آنتی اکسیدان ها برای نگهداری ماده غذایی (۲۰۱۵)

 آنتی اکسیدان‌ها جلوی تشکیل رادیکال‌های آزاد در سلول را می‌گیرند و مانع ایجاد سرطان می‌شوند. کتاب لاتین راهنمای آنتی اکسیدان ها برای نگهداری ماده غذایی به نقش آنتی اکسیدان‌ها در نگهداری مواد غذایی اشاره دارد و جدیدترین یافته‌ها در این زمینه را مطرح می‌کند. مشخصات کتاب لاتین راهنمای آنتی اکسیدان ها برای نگهداری ماده غذایی … ادامه خواندن کتاب لاتین راهنمای آنتی اکسیدان ها برای نگهداری ماده غذایی (۲۰۱۵)